woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het Curaçaose vrouwenelftal is gepromoveerd naar de B-poule in de Concacaf League, de competitie ter voorbereiding van de Gold Cup volgend jaar. De dames lieten donderdag een sterk voetbalspel zien, wat resulteerde in een 1-5 overwinning op Anguilla.

De hoofdrol was weggelegd voor Kadisha Martina. Zij wist maar liefst vier keer het net te vinden. De vijfde goal kwam van de voeten van Taïsha Hansen. Door de winst lieten de vrouwen poule C achter zich en promoveerden ze naar de B-poule. Een woordvoerder van Federashon Futbòl Kòrsou, liet aan Nu.cw weten dat het vrouwenelftal met de promotie, historie schrijft.

De heldinnen landen vrijdag iets voor 16.00 uur op Hato. Iedereen die de ploeg een warm hart toedraagt, is uitgenodigd om hen te verwelkomen. 

Maandag speelt Curaçao nog tegen de Kaaimaneilanden, in Stadion Rignaal ‘Jean’ Francisca. De wedstrijd begint om 20.00 uur en er zijn nog kaartjes verkrijgbaar.