woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De parlementaire enquêtecommissie die het onderzoek uitvoert naar de meerkosten van de nieuwbouw van het Curaçao Medical Center (CMC), voorheen Hospital Nobo Otrobanda (HNO), gaat zaterdag op pad om de mening van burgers te vragen. Het parlement wil weten hoe mensen denken over het onderzoek naar de bouw van het ziekenhuis, dat destijds is gebouwd met (teveel) gemeenschapsgeld.

De enquêtecommissie moet ervoor zorgen dat de gemeenschap te weten komt waar het geld voor de constructie van het nieuwe ziekenhuis heen is gegaan. Door de wijk in te gaan wil de enquêtecommissie mensen informeren en de gelegenheid tot vragen stellen bieden. 

Om zowel op Bandabou als op Bandariba de mensen te bereiken, zijn er twee bijeenkomsten georganiseerd. De eerste bijeenkomst begint om 10.00 uur in het MFC van Barber. Mensen vanuit Jan Thiel en omstreken kunnen om 14.00 uur terecht in het wijkcentrum van Montana.