woensdag 7 juni 2023 06:59
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 maart 2023

Medewerkers van Openbare Werken (OW) hebben dinsdag de vangrail gerepareerd die zwaar beschadigd was geraakt na een ongeval dit weekend. Dat meldt het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning. 

Ter hoogte van Burger King in Salina heeft een auto de vangrail geraakt, waardoor deze voor een groot deel op een weghelft kwam te liggen. Auto’s moesten op het laatste moment uitwijken, met als gevolg een gevaarlijke situatie op de weg. 

OW laat weten dat ze naar aanleiding van dit incident beloven de infrastructuur op de Curaçaose wegen te verbeteren. De vangrail is inmiddels gerepareerd. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram