maandag 5 december 2022 18:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 november 2022

De meteorologische Dienst Curaçao (Meteo) heeft zaterdagochtend opnieuw code oranje afgegeven. De waarschuwing geldt tot minimaal 12.00 uur. Meteo benadrukt ondergelopen wegen te vermijden, waar het water snel stroomt.

Radar- en satellietbeelden laten ontwikkelingen zien van zware onweersbuien. Deze buien brengen zware regenval met zich mee die plaatselijk kunnen leiden tot overstromingen. Ook is de waarschuwing afgegeven voor zware windstoten die kunnen leiden tot hoge golven aan de zuid- en westkust. 

De weerdienst laat weten dat de volgende update aan het eind van de ochtend zal worden uitgegeven. Tot die tijd verzoekt Meteo om in afwachting te blijven van meer informatie.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram