zaterdag 16 september 2023 05:20
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie
|
3 augustus 2022

Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK) heeft contact opgenomen met het Kadaster met betrekking tot het gehakte gat bij aan de westkust op Bandabou. Dat meldt de Extra.

Begin deze week werd duidelijk dat een kaveleigenaar van het Jeremi Ocean Resort nog steeds bezig is met het hakken van een gat uit de westkust. Het gaat om een gat van zeker vijf meter breed. Cooper vraagt nu aan het Kadaster om uit te zoeken hoe de grenzen lopen. 

Op dit moment lijkt het er volgens de minister op dat het gaat om privé terrein. De overheid heeft volgens Cooper geen wet heeft op basis waarvan er ingegrepen kan worden als het gaat om werkzaamheden op een eigen terrein.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram