Door: NU.cw
10 mei 2022

De maand mei is de collectemaand van het Rode Kruis Curaçao. De organisatie wil de samenleving bedanken voor het vertrouwen en doet een beroep om een bijdrage te leveren voor de wederopbouw van het pand van Krus Kora.

Acht mei werd de Internationale Dag van het Rode Kruis gevierd. De vrijwilligers van de organisatie bieden dag en nacht hulp in geval van calamiteiten zoals orkanen en aardbevingen als ook bij grote evenementen. Aan het begin van de coronapandemie heeft het Rode Kruis, met behulp van fondsen uit Nederland, ervoor gezorgd dat duizenden families voedsel- en hygiënepakketten ontvingen.

Twee jaar geleden woedde een grote brand bij het Rode Kruis. “Het gebouw van het Rode Kruis is afgebrand en dat was een zwaar verlies”, stelt de organisatie. Bij het gebouw meldden zich wekelijks vrijwilligers voor cursussen en trainingen. Het verzoek om een donatie te doen tijdens te collectemaand is om bij te dragen aan de wederopbouw van het pand in Suffisant.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram