zaterdag 2 maart 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Minister Ruisandro Cijntje (PNP) van Economische Ontwikkeling (MEO) heeft afgelopen week gesproken met lokale ondernemers en toeristen. Cijntje ging na de ceremonie op het cruiseschip Allure of the Seas de binnenstad in.

Curaçao verwelkomde donderdag een van de grootste cruiseschepen ter wereld. De Allure of the Seas, een cruiseschip van Royal Caribbean Cruise, voer voor het eerst de Curaçaose haven in. Het schip had 4.500 passagiers aan boord, maar heeft eigenlijk ruimte voor 6.000 passagiers. 

De minister sprak met ondernemers over hoe de dag was verlopen. Volgens Cijntje waren zij enthousiast over de vele toeristen die de binnenstad bezochten. “Het zorgt voor een goede bijdrage aan de economische push waar ik hard aan werk”, concludeert de minister in een Facebookbericht.

“Ik heb ook gesprekken gevoerd met verschillende toeristen en hen een warm welkom gegeven op ons eiland”, schrijft Cijntje. “Alle toeristen die ik heb gesproken, waren erg positief over hun bezoek aan Curaçao.”