woensdag 6 juli 2022 17:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 mei 2022

De Douane Caribisch Nederland heeft vrijdag een vrouw aangehouden op Bonaire International Airport (BIA) op verdenking van drugssmokkel. Dat meldt Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) maandag in een persbericht.

De vrouw kwam op Bonaire aan vanaf Curaçao en is overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee (KMar) voor verder onderzoek. “Na onderzoek door de recherche afdeling van de KMar, werd bevestigd dat de vrouw vermoedelijk cocaïne bij zich droeg”, aldus RCN.  

Het dossier wordt na afronden van het onderzoek overgedragen aan het Openbaar Ministerie. Op BIA wordt nauw samengewerkt tussen KMar en Douane CN om de veiligheid van Bonaire en de luchthaven te vergroten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram