Door: NU.cw
29 april 2022

Hòfi Moringa organiseert zaterdag een ‘Farmer's and Artisan's market’. Bezoekers kunnen rondstruinen bij meer dan zestig stands.

Op de markt worden vooral lokale producten verkocht. De producten variëren van vers fruit en groente tot sieraden en decoratie voor in huis. Iedereen die wat koopt op de markt steunt zo ook de kleine ondernemers van Curaçao.

Tijdens de markt kunnen bezoekers genieten van live muziek van Hubert Scherptong. Hij zal optreden van 11.00 tot 13.00 uur. De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 14.00 uur, de entree is gratis. Hofi Moringa ligt aan Kaya Duvert Boy Nicolina.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram