Door: NU.cw
29 april 2022

De nieuwe bondscoach van Curaçao Art Langeler hoeft voorlopig geen belletje van Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida te verwachten. De ouders van Geertruida zijn beide geboren op Curaçao, maar de verdediger hoopt in actie te komen voor het Nederlands elftal. Dat zegt hij in een interview met Voetbal Inside (VI).

De 21-jarige voetballer ziet zichzelf vooralsnog niet voor Curaçao uitkomen. “Het is altijd geweldig om er te zijn, maar om ervoor te spelen: dat is nu niet aan de orde.” Geertruida zou graag uitkomen voor Oranje. De Feyenoorder zou onlangs zijn vierde interland spelen voor Jong Oranje, maar raakte geblesseerd.

“Ik hoop snel weer in actie te kunnen komen voor Jong Oranje. En uiteindelijk voor het grote Oranje”, aldus Geertruida.  Het volledige interview is te lezen in de VI van deze week of online via VI Pro.

-- Advertentie --

One comment on “Lutsharel Geertruida: "Spelen voor Curaçao nu niet aan de orde"”

  1. Het interview met Geertruida waaruit geciteerd wordt staat in Voetbal International. Niet: Voetbal Inside.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram