Door: NU.cw
8 april 2022

Fotografe Bea Moedt is een inzamelingsactie gestart voor Hospice Arco Cavent. Moedt is onlangs opgenomen in het hospice waar zij begeleidt wordt in haar laatste levensfase.

De fotografe woont sinds 1993 met haar man op Curaçao en is bekend van de vele foto’s die zij van het eiland heeft gemaakt. “De tumor is door de wand van de luchtpijn gegaan. Ik ga nu naar mijn volgende vakantieoord van waaruit ik de Grote Oversteek zal maken”, schreef Moedt in maart op haar Facebookpagina.

Ondanks de verdrietige omstandigheden zijn de fotografe en haar familie ontzettend onder de indruk van de professionele en warme zorg van Hospice Arco Cavent. Moedt heeft daarom een inzamelingsactie opgezet voor het hospice. “Met een zeer beperkte vergoeding van de overheid doen oprichtster Rianne van Gestel en haar team er alles aan hun bewoners een waardig afscheid te geven."

De inzamelingsactie begon met een foto van Moedt met Barry Hay. “Voor iedere like op de foto doe ik vijftig cent voor Hospice Arco Cavent”, schreef ze bij het bericht. Inmiddels is er een actie via steunactie.nl opgezet.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram