Door: NU.cw
8 april 2022

Minister Shalten Hato (MFK) van Justitie heeft een bezoek afgelegd aan de brandweer. Hato werd ontvangen door commandant Elvin Regina en zijn staf bij de brandweerpost in Rio Canario.

De minister kreeg een presentatie over het project ‘Versteviging van de Brandweer Curaçao’. Gedurende dit project wordt aandacht besteed aan de organisatie en functies, de nieuwe juridische positie, de scholing van personeel, wet- en regelgeving en een communicatieplan.

Tijdens de ontmoeting werd benadrukt dat het van groot belang is dat het beleidsteam regelmatig bij elkaar komt. De minister heeft een rondleiding gekregen bij de brandweerpost in Rio Canario en bij het hoofdkantoor. Hato heeft ook met verschillende brandweermannen gesproken over hoe zij de ontwikkeling van het korps voor zich zien en waar zij tegenaan lopen.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram