maandag 5 december 2022 05:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 mei 2021

De huidige trend van laag aantal coronagevallen houdt stand. De afdeling Epidemiologie meldt vandaag één nieuwe casus. De afgelopen week kwamen er geen nieuwe besmettingen bij.

Het aantal actieve gevallen liep in een week tijd terug naar 29. Vorige week maandag telde Curaçao nog 58 actieve besmettingen. Het Curaçao Medical Center telt 18 Covid-19 patiënten, van wie de helft op de intenvive care ligt.

Het aantal gevaccineerde mensen gaat verder omhoog. De afgelopen week zijn er 1.813 mensen gevaccineerd. Vorige week maandag stond het aantal mensen dat één prik heeft gehad op 82.499. Zondag meldt EPI dat in totaal 84.312 zijn gevaccineerd. 67.320 mensen hebben intussen twee prikken gehad.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram