woensdag 6 juli 2022 18:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 november 2020

De sportfietser die afgelopen dinsdagmiddag is aangereden op de Caracasbaaiweg is vannacht in het ziekenhuis overleden. De man raakte zwaargewond bij het ongeluk ter hoogte van C-Bay Center. Het gaat om de 62-jarige Curaçaoënaar Manrique Lodewijks.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de chauffeur van een auto op de Caracasbaai naar links afsloeg zonder de naderende fietser voorrang te geven. Hierdoor reed de fietser tegen de auto aan en kwam hij hard ten val.

Ambulancepersoneel begon na aankomst direct met het reanimeren van het slachtoffer. Ook werd er een tweede ambulance bij geroepen. Uiteindelijk konden de hulpverleners de toestand van de fietser stabiliseren. Hij is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De krant Extra wist vannacht al te melden dat de situatie van de fietser nog steeds kritisch was. Later op de ochtend is op de Facebookpagina van de Vigilante gemeld dat de fietser is overleden. Lodewijks was een ervaren fietser en was lid van de Sorsaka Bikers Crew.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram