woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Oud-president en ex-legerleider Desi Bouterse krijgt een eigen cel op het terrein van een militair Hospitaal in Paramaribo. Dat schrijft de Surinaamse krant Starnieuws.

Bouterse zal zijn straf moeten uitzitten in een ruimte die speciaal voor hem gebouwd wordt op het terrein van het Militair Hospitaal. De cel is echter nog niet af, daarom moet Bouterse zich aanmelden bij de Santo Boma gevangenis in Wanica. In eerste instantie wordt hij daar opgesloten. 

De oud-president moet zich vrijdag melden bij de gevangenis. Of Bouterse zich morgen gaat melden is nog niet duidelijk. Een huisgenote van Bouterse weigerde woensdag twee keer de aanzegging van het Openbaar Ministerie in ontvangst te nemen. De deurwaarder zou tot twee keer toe naar het huisadres geweest zijn.

Beeld: Starnieuws