donderdag 30 november 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Een gat in de weg, zo diep dat het kan worden omschreven als een ‘krater’, heeft de afgelopen dagen gezorgd voor meerdere lekke banden op de weg naar Barber bij Ascension. Personeel van ambulance en brandweer kon het niet aanzien, en ondernam actie. 

Volgens avondkrant Amigoe was de situatie zo onveilig, dat wachten op hulp van de overheid, die erover gaat, niet haalbaar was. Mogelijk bracht het ook voor het brandweer- en ambulancepersoneel gevaarlijke situaties met zich mee. 

Daarop hebben de broeders en brandweermannen het gat gedicht met stenen en aarde, als tijdelijke oplossing. Ze roepen de regering op om zo snel mogelijk serieuze maatregelen te nemen, om gevaarlijke situaties te voorkomen.  

Laat de eerste reactie achter