maandag 24 juni 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Mensen van hetzelfde geslacht moeten met elkaar kunnen trouwen. Dat vindt Atilay Uslu, directeur van Corendon Hotels & Resorts. Vrijdag is het de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksofobie, daarom stuurt Corendon een persbericht met die boodschap uit. 

Uslu zegt dat Corendon geen plaats is voor discriminatie op basis van genderidentiteit of seksuele voorkeur. “Wij willen graag dat al onze werknemers dezelfde rechten hebben, gelijk behandeld worden en echt gelijkwaardig zijn”, aldus Uslu. 

Daarnaast zegt de CEO dat Corendon een veilige werkplek moet zijn waar iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Uslu zegt dat de wet die gelijkheid en non-discriminatie wel mogelijk moet maken. “Met deze verklaring willen wij het belang hiervan voor Curaçao nog eens onderstrepen”, aldus Uslu.

1 reactie

  • Goed dat Uslu zich uitspreekt. Het is gewoon van de zotte deze hele discussie die er niet zou moeten zijn.
    Waarom is Silvania zo stil vraag ik me erm even af. Hypocrisie ten top!

Reacties zijn gesloten.