dinsdag 30 mei 2023 11:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 april 2023

De kans is groot dat de wind weer aantrekt dit weekend. Dit schrijft Caribbean Weather Center in een facebookbericht. Afgelopen week was het uitzonderlijk warm gezien de tijd van het jaar. De gevoelstemperatuur steeg op sommige dagen naar 34 graden, waarbij de wind volledig was verdwenen.

Het gebeurt niet vaak dat het windstil is in april. De maanden januari t/m juli staan erom bekend dat er juist veel wind staat. Waar het op de ABC-eilanden erg warm was, heeft het zuidoosten van het Caribisch gebied te maken met veel regenval, waardoor er zelfs overstromingen ontstaan. 

De kans op regen op Curaçao blijft dit weekend minimaal, al kan er wel een lokale bui vallen. Caribbean Weather Center spreekt ook van Saharazand dat mogelijk naar Curaçao komt, dus als het plan was om de auto te wassen, kan daar nog beter even mee worden gewacht. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram