dinsdag 30 mei 2023 11:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 april 2023

De militairen die werkzaam zijn op marinebasis Parera, hebben woensdag de traditionele Koningsparade gehouden. In een reel op de Facebookpagina van Defensie Caribisch Gebied is te zien dat mariniers van alle rangen een groet brengen aan de koning.

De parade staat in teken van de verjaardag van koning Willem-Alexander op 27 april. De militairen lopen een mars op het terrein van de kazerne, maar dit doen ze niet in hun dagelijkse uniform. Het is traditie om de mars te lopen in hun mooiste uniform. 

De Koningsparade vindt op meerdere kazernes plaats, zo ook in Nederland. 

Beeld:Defensie Caribisch Gebied
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram