dinsdag 12 september 2023 04:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 april 2023

Minister Sithree van Heydoorn (MFK) van Onderwijs, Cultuur Wetenschap en Sport (OCWS), de Amerikaanse Consulate General Margy Bond en SSC-directeur Sidney Bicho Justiana hebben een overeenkomst getekend voor de opening van het allereerste Education USA Advising Center van Curaçao in het SSC-gebouw in Otrobanda.

De adviescentra van Education USA promoten hoger onderwijs in de Verenigde Staten bij studenten over de hele wereld door een pakket aan uitgebreide en actuele informatie te geven over de verschillende onderwijsinstellingen. De gratis adviesdiensten voor aankomende internationale studenten bieden middelen en instrumenten om te helpen met het overwegen van studie in Amerika.

De Verenigde Staten telt meer dan 4.700 geaccrediteerde instellingen voor hoger onderwijs. Adviescentra van Education USA kunnen studenten helpen met het kiezen van een onderwijsinstelling en hun studieloopbaan te plannen.  

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram