dinsdag 30 mei 2023 11:19
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 april 2023

Caribbean Petroleum Refinery (CPR) heeft intern huis gehouden door een aantal topfiguren de laan uit te sturen. Het bedrijf, dat langere tijd de voorkeur had om de Isla-raffinaderij over te nemen, laat dat weten via advertenties in lokale kranten.

Enkele topfiguren zoals Raúl Socorro en Alejandro Marquez maken geen deel meer uit van de bedrijfsorganisatie.

De aankondiging kwam nadat de oppositiepartij PAR een spoeddebat van de Staten had aangevraagd over de vervalsing van belangrijke stukken door CPR. Fractieleider Quincy Girigorie (PAR) stelde dat mensen in en rond het bedrijf verantwoordelijk zijn voor de vervalsing van belangrijke stukken. Een van de betrokkenen zou Socorro zijn, waardoor hij nu buiten is gezet. 

De Staten zijn volgens de PAR-fractie onjuist ingelicht door minister-president Gilmar Pisas (MFK) en Refineria di Korsou RdK (RdK) over de vervalsingen in het CPR-traject. Het Openbaar Ministerie startte naar aanleiding van aangiften van de Centrale Bank CBCS en na lang aandringen van RdK een onderzoek, dat nog steeds loopt.

-- Advertentie --

One comment on “Caribbean Petroleum Refinery houdt huis onder topfiguren”

  1. Opheffen en met het geld nuttige dingen doen!
    Besparen levert ook geld op.
    Bijvoorbeeld belastinginning verbeteren en een verdere boost op toerisme.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram