dinsdag 30 mei 2023 11:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 april 2023

De politie kreeg zaterdag melding van meerdere gewelddadige incidenten die plaatsvonden. In beide gevallen moest het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht worden.

Bij een schietpartij aan de Kaya Stila raakte zaterdagavond een man gewond. De man werd vanuit een rijdende auto onder vuur genomen. Hij werd door verschillende kogels geraakt en is met spoed naar het CMC gebracht. De recherche heeft nog niemand aangehouden.

Dezelfde avond vond er bij een burenruzie een steekpartij plaats aan de Kaya Sinfonia. Twee buurmannen hadden ruzie waarna een 73-jarige man op zijn buurman in stak. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en de dader werd opgepakt. Hij is voorgeleid en zit vast in afwachting van het onderzoek.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram