woensdag 13 september 2023 08:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 april 2023

Door de toenemende vergrijzing en de bevolkingskrimp staan de economie en de betaalbaarheid van publieke voorzieningen op Curaçao onder meer druk dan tien jaar geleden, dat zeggen experts van het Economisch Bureau Amsterdam volgens het Antilliaans Dagblad.

Het is al het zesde jaar op rij waardoor er minder mensen op de arbeidsmarkt beschikbaar zijn en de economie krimpt. Hierdoor wordt het moeilijker om genoeg belasting te innen en komt de betaalbaarheid van de zorg en de ouderdomsvoorzieningen onder druk te staan.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram