woensdag 7 juni 2023 06:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
31 maart 2023

Bij een steekpartij aan de Korte Lijbaan in Rotterdam is woensdagmiddag een 22-jarige man van Curaçaose afkomst om het leven gekomen. De politie heeft een 19-jarige man uit Spijkenisse aangehouden als verdachte. Dat is vrijdag bekend geworden.

Het slachtoffer zou spullen hebben teruggeëist van de verdachte, waarna ruzie ontstond. De verdachte zou volgens omstanders een mes hebben getrokken waarmee hij de Curaçaoënaar in zijn armen en benen raakte. Het slachtoffer zou geprobeerd hebben om te vluchten waarna hij nog twee keer in zijn buik gestoken werd.

Vervolgens zou hij voor hulp bij McDonald’s naar binnen zijn gerend. Hulpdiensten hebben het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij woensdagavond alsnog aan zijn verwondingen overleden. 
De dader vluchtte na de steekpartij richting het Stadhuisplein. Een half uur later hield de politie hem aan. Hij wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram