woensdag 7 juni 2023 07:00
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Sanne van den Boomen
|
21 maart 2023

De nationale selectie van Curaçao bereidt zich voor op de wedstrijd tegen Canada. De spelers en de stafleden die in het buitenland wonen, arriveerden maandagavond op Hato.

Het elftal speelt het laatste groepsduel in de Nations League zaterdag 25 maart. De bondscoach maakte eerder bekend dat hij onder andere Vurnon Anita, Eloy Room, Cuco Martina, Kenji Gorre, Juriën Gaari en de broers Leandro en Juninho Bacuna heeft geselecteerd voor de wedstrijd.

De uitwedstrijd tegen Canada werd in mei vorig jaar met 4-0 verloren. Momenteel staan Curaçao en Canada beiden op 3 punten in groep C in de hoogste divisie van de CONCACAF Nations League. De wedstrijd wordt gespeeld in het Ergilio Hato stadion en de aanvangstijd is 21.00 uur.

Beeld: Federashon Futbòl Kòrsou
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram