dinsdag 30 mei 2023 12:19
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
28 december 2022

Het registreren van een stand voor Karnaval 2023 kan nog tot 4 januari. Dat melden het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning en het multidisciplinaire team Voorbereiding Karnaval. Stellages kunnen nog tot 17 januari worden aangemeld. 

De registratie van stands kan gedaan worden bij het kantoor van ROP aan het Plasa Horacio Hoyer tussen 8.00 en 11.30 uur ‘s ochtends. De stellages kunnen bij het FDKK-kantoor in Sambil worden aangemeld. De betaling kan vooraf via overschrijving worden voldaan of ter plaatse via swipe.

De kantoren zijn op 30 december gesloten, het kantoor bij ROP gaat weer open op 4 janauri. Het kantoor bij Sambil heropent op 5 januari.  

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram