vrijdag 27 januari 2023 17:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 december 2022

Drie mannen zijn in dinsdagnacht beschoten in Montaña Abou. Dat meldt de Extra. De mannen zaten voor hun huis aan de Kaya Berom toen een andere man passeerde en hen vroeg om een andere kant op de kijken, daarna volgde er een woordwisseling.

De man keerde later terug met een een vuurwapen en beschoot de drie mannen. Eén van de mannen rende het huis in, de andere twee vluchtten weg van de locatie. De eerste man werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de twee andere mannen lagen later ook op de spoedafdeling van het Curacao Medical Center met schotwonden. 

De politie is een onderzoek gestart naar de zaak.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram