maandag 15 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Stichting Kindermuseum Curaçao geeft samen met de Rotaract 250 toegangskaartjes voor het Kindermuseum weg. De kaartjes worden weggegeven samen met de cadeautjes die worden ingezameld voor de actie Ieder Kind een Kerstcadeau. Dat laat de stichting weten.

Dit jaar houdt het museum voor het eerst een Children’s Christmas Fair om geld op te halen voor kansarme kinderen. Met het opgehaalde bedrag worden 250 toegangstickets verloot onder de pakjes die met ‘Ieder Kind Een Kerstcadeau’ worden uitgedeeld. De kinderen die een kerstcadeautje ontvangen maken kans om begin 2023 een gratis bezoek te brengen aan het museum. Geheel verzorgt met vervoer en een hapje en drankje.

Ook buiten de kerstperiode om zet het museum zich in voor kansarme kinderen door middel van het ‘Museum for All’ programma. Met dit programma kunnen kinderen uit minder bedeelde gezinnen een dag kiezen om een bezoek aan het museum te brengen. 

De stichting laat weten zondag 18 december de eerste Children’s Christmas Fair te organiseren tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Tijdens de markt zullen er verschillende kraampjes zijn met eten, drinken, lokale kunst, handgemaakte cadeaus en workshops. Alle opbrengsten zullen naar het ‘Museum for All’ programma gaan.