dinsdag 30 mei 2023 12:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
7 december 2022

De Stichting Daily Meal Program gaat zich in het nieuwe jaar richten op zelfredzaamheid van de afnemers van het voedselhulpprogramma. De stichting gaat naar eigen zeggen in 2023 een nieuwe fase in.

De maaltijdvoorziening en de buurtmoestuin van het Daily Meal Program blijven doorlopen, omdat er nog steeds honger op Curaçao is. In 2023 zullen er tegen betaling community lunches met een rondleiding door de wijk worden aangeboden. Daarnaast wordt er in maart de eerste grote bazaar georganiseerd waar buurtbewoners hun eigen producten kunnen verkopen.

De Stichting Daily Meal Program is volledig afhankelijk van particuliere giften en geeft aan nog steeds veel hulp nodig te hebben. De stichting kookt drie dagen in de week voor de arme bevolking in de wijk Wishi/Marchena.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram