zaterdag 2 maart 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Op de Internationale Dag van de Vrijwilliger staan bedrijven en organisaties stil bij het werk waarmee vrijwilligers hen verlichten. Zowel de Directie Risicobeheersing & Rampenbeleid Curaçao als het Curaçao Medical Centre (CMC) spreken hun waardering uit naar de vrijwilligers. Dat melden de twee organisaties op hun sociale media.

De Directie Risicobeheersing & Rampenbeleid Curaçao en het CMC laten via de sociale mediakanalen weten trots te zijn op hun vrijwilligers. “Een speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers van het CMC voor de liefde waarmee zij onze patiënten dienen”, schreef het ziekenhuis. Het ziekenhuis zegt een waarderingsdag te hebben georganiseerd voor alle vrijwilligers die de patiënten dagelijk verzorgen en begeleiden: “We zijn trots op jullie allemaal.”

De Verenigde Naties heeft 5 december uitgeroepen tot Internationale Vrijwilligersdag. Deze dag is bedoeld om respect te tonen en waardering uit te spreken naar het wereldwijde vrijwilligerswerk. Deze dag werd voor het eerst geïntroduceerd in 1986.

Beeld: Curacao Medical Centre