maandag 30 januari 2023 21:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 december 2022

Op de voormalig publieke parkeerplaats van Marichi in Punda wordt een begin gemaakt aan de bouw van het nieuwe appartementenhotel Majestics Apartments & Hotel. Dat werd duidelijk tijdens de, naar eigen zeggen, ‘ground breaking’ ceremonie vrijdag, meldt opdrachtgever Marichi Vastgoed N.V.

Bij de ceremonie was president-directeur van de N.V Randy Neuman aanwezig en sprak minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) Charles Cooper (MKF) een woordje. Als symbool voor de start van de bouw mocht Cooper in een graafmachine de grond openbreken. Volgens de opdrachtgever zal er begin 2023 een plan worden gemaakt voor de daadwerkelijke bouw.

Het nieuwe appartement hotel in Pietermaai zal vier sterren krijgen en bestaan uit tien appartementencomplexen. In totaal zullen er 24 appartementen worden gebouwd met een slaapkamer, drie loft appartementen met twee slaapkamers, 78 appartementen met twee slaapkamers, zes winkelruimtes, een restaurant, een receptie en een gemeenschappelijk zwembad.

Volgens Marchi Vastgoed wordt dertig procent van het project verkocht voor permanente bewoning en wordt zeventig procent gemeubileerd verkocht, maar dienen de appartementen tien maanden per jaar beschikbaar te zijn voor verhuur aan toeristen.

-- Advertentie --

One comment on “Bouw Majestic Apartments & Hotel Punda kan van start”

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram