dinsdag 30 mei 2023 12:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 december 2022

Acht atleten van IMMARTIAL- Athlete Centre komen zaterdag op verschillende evenementen op Curaçao en Sint Maarten in actie, dat meldt het sportcentrum. Op Curaçao vinden de nationale Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) kampioenschappen plaats en op Sint Maarten nemen vier atleten deel aan een internationaal kickboksevenement.

IMMARTIAL laat weten terug te kijken op een actief jaar waarin zij hebben meegedaan aan verschillende internationale en nationale evenementen. Afgelopen weekend deden er drie boksers mee aan de BJJ wedstrijden in het SDK-stadion. “Een betere comeback na corona op sportief gebied had ik niet kunnen verwachten”, zegt eigenaar Gideon Jonker. 

Het sportcentrum hoopt het jaar goed af te sluiten door zaterdag een aantal wedstrijden te winnen en gaat voor de volledige winst op Sint Maarten.

Dit weekend is het de beurt aan Christopher Soesterboek, Lionel St. Jacobs, Russell Jr. Bouthisma & Jefferdson Jiminez om nationaal kampioen BJJ te worden van Curaçao. Op Sint Maarten zullen Rick Annen, Keaun Irausquin, Christopher Elliott en John Granville de ring instappen. John Granville zal voor de tweede keer dit jaar voor een titel vechten.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram