maandag 5 december 2022 12:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
16 november 2022

De Curaçao Restaurant Association (CRA) heeft dinsdag het aanhoudend personeelstekort in de horeca besproken met het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW). Dat laat CRA-voorzitter Tarzeno Cirkens weten.

SOAW-minister Ruthmilda Larmonie (PNP) was onder meer aanwezig bij de meeting. Volgens Cirkens was het een constructieve bijeenkomst. CRA en SOAW willen samen op zoek naar een structurele oplossing in de hospitality branche. Voor het personeelstekort zal gezocht worden naar alternatieven op de korte termijn. Ook gaat SOAW kijken naar de problemen met werk- en verblijfsvergunningen. 

Leden van CRA die nog in afwachting zijn van vergunningen, kunnen contact opnemen met de associatie. De CRA zal deze aanvragen bundelen en zoeken naar een oplossing op de korte termijn. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram