dinsdag 4 oktober 2022 11:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 september 2022

De voorbereidingen voor Pride Curaçao zijn in volle gang. Het evenement vindt dit jaar plaats van vrijdag 23 september tot en met 2 oktober en kan op veel steun rekenen vanuit de community zelf, de vertegenwoordiging van Nederland en ook vanuit de samenleving.

Naast de gebruikelijke feesten zijn er dit jaar veel culturele en educatieve initiatieven vanuit onder andere Igualdat Korsou en CuraPlus. “We zijn verheugd dat de Pride Curaçao dit jaar op zoveel steun kan rekenen”, aldus de organisatie. “Gedurende deze week roepen wij bedrijven, overheidsinstanties en particulieren op om de regenboogvlag te hijsen en hun logo op sociale media op te vrolijken met de regenboog kleuren.” 

Het programma bevat onder andere de Pride Walk, The Rainbow Lounge XL en de Navigaytion Sea Parade. Het volledige programma is terug te vinden via de Facebookpagina en op curacaopride.com.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram