dinsdag 4 oktober 2022 12:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 september 2022

Jonny Andersen is vanaf donderdag 1 september de nieuwe CEO van Curaçao Airport Partners (CAP). Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt.

Andersen was eerder CEO bij Kenya Airports Authority en Director National Airports bij Avinor in Noorwegen. Daarnaast zat hij in verschillende besturen en commissies in de luchtvaartindustrie, waaronder de Raad van Bestuur van Airports Council International Africa (ACI Africa). 

“CAP is verheugd Andersen te verwelkomen en is er zeker van dat hij zijn ervaring en kennis zal gebruiken om innovatieve ideeën te implementeren”, aldus CAP. De organisatie verwacht dat Andersen een nieuwe richting aan Hato Airport zal geven.

-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram