vrijdag 12 augustus 2022 19:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 augustus 2022

De Miss Teen Mundial vertegenwoordigsters van Curaçao en Bonaire hebben allebei een plek bemachtigd in de top tien van de internationale missverkiezing. De Miss Teen Mundial verkiezing vond afgelopen zaterdag plaats in El Salvador.

De Curaçaose Da-Xia’N Philipa werd derde en de Bonairiaanse Marjely Doran behaalde de top zes in de verkiezing. De winnares was de Dominicaanse Mariona Juncosa. De Nederlands-Caribische missen zijn enorm blij met hun prestatie. 

Philipa schrijft op sociale media dat ze nog steeds in shock is van afgelopen weekend. “Het was een avond die ik nooit meer ga vergeten, ik ben dankbaar voor iedereen die geholpen heeft met het waarmaken van dromen,” aldus de Curaçaose miss.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram