dinsdag 12 september 2023 20:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
31 juli 2022

Het lichaam van de 45-jarige Daniel Dresden is zaterdag afgevoerd met ondersteuning van defensie. Omdat de plek van het lichaam moeilijk te bereiken was, werd een beroep gedaan op ondersteuning van de landmacht.

Militairen maakten met zwaar materiaal, zoals een motorkettingzaag, een pad vrij om het lichaam af te kunnen voeren. Zondagochtend werd de berging van het lichaam afgerond.Dresden was met zijn gezin op vakantie en ging elke ochtend wandelen in de omgeving van Playa Jeremi met een van zijn kinderen. Dinsdag ging hij alleen op pad en keerde niet meer terug. 

Reddingswerkers hebben het lichaam zaterdagavond gelokaliseerd. De politie bevestigt dat het gaat om de vermiste toerist uit Leiden.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram