vrijdag 2 juni 2023 15:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 juli 2022

De bouw van een boardwalk bij Pietermaai gaat volgens minister Charles Cooper (MFK) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) niet zoals gepland. De minister stelt dat er illegale werkzaamheden plaatsvinden.

Cooper is momenteel op vakantie in Europa, maar uit zijn ongenoegen over de werkzaamheden in een Facebookbericht. De constructie van de boardwalk werd eerder al aangekondigd door de minister. De boardwalk zou een nieuwe toeristische bezienswaardigheid moeten worden.

Volgens de minister is er toestemming gegeven voor de constructie van het vlonderpad, maar wordt er nu zonder goedkeuring gewerkt aan een pier. Meerdere mensen op sociale media klagen over de bouwwerkzaamheden. Ook bij Parasasa wordt er flink wat afgegraven langs de kust.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram