vrijdag 15 september 2023 10:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 juli 2022

Minister van Financiën Javier Silvania (MFK) wil tegemoet komen aan de eisen van de topfunctionarissen met betrekking tot de normering topinkomens, mits zij complete openheid van zaken geven. Dat meldt hij aan de Extra. 

Vorige week heeft Silvania een meeting met verschillende topfunctionarissen gehad.  In het gesprek werden drie punten behandeld: de componenten van de normering topinkomens, de duur van de overgangsregeling en de hoogte van de ontslagvergoeding. Hierbij heeft Silvania aangegeven een nota van wijziging te willen indienen voor een heroverweging van de berekening topinkomens.

Deze wijziging kan alleen doorgaan als er complete transparantie wordt gegeven vanuit de topfunctionarissen en hun bedrijven. Al hun argumenten moeten gebaseerd worden op feiten en cijfers, deze informatie moet worden doorgegeven vóór 26 juli. In samenwerkingen met Keesen Actuarissen zal de herberekening worden gedaan.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram