maandag 8 augustus 2022 10:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 juli 2022

KLM neemt aanvullende maatregelen vanwege het tekort aan aan beveiligingspersoneel op Schiphol. Deze maatregelen hebben geen impact op het vluchtschema naar Aruba, Bonaire en Curaçao, bevestigt regiomanager Dirk Buitelaar tegenover NU.cw.

Het tekort en de toenemende vakantiedrukte zorgen al weken voor grote drukte op de luchthaven. Als gevolg van deze ontwikkelingen heeft Schiphol besloten om per 7 juli een maximum aantal vertrekkende reizigers per dag te verwerken. De luchthaven zal vanaf die dag tot en met het einde van de maand een groot aantal vluchten annuleren.

KLM kondigde eerder al aan dat er een limiet wordt gesteld op het aantal tickets dat nog wordt verkocht gedurende de piekperiode. Daarnaast zal de luchtvaartmaatschappij tot en met 28 augustus dagelijks tussen de tien en twintig extra Europese retourvluchten schrappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram