dinsdag 9 augustus 2022 07:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
29 juni 2022

De storing die Curaçao nadert zal waarschijnlijk als tropische storm over het eiland trekken. Dat meldt de Meteorologische Dienst Curaçao (Meteo) in de laatste update.

De potentiële storm trekt nu met zo’n veertig kilometer per uur voorbij en zal deze middag de ABC-eilanden bereiken, waarschijnlijk als storm Bonnie. De storing bevindt zich momenteel ongeveer 200 kilometer ten zuidoosten van Curaçao.

Op dit moment heeft de Meteo een weerwaarschuwing voor een tropische storm afgegeven. De wind gaat naar verwachting rond 12.00 uur flink toenemen. Rond 18.00 uur worden de zwaarste regenbuien verwacht, deze zullen waarschijnlijk aanhouden tot aan middernacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram