Door: NU.cw
9 mei 2022

Het voormalige bordeel Campo Alegre zal 21 juni geveild worden voor een inzetprijs van 8,9 miljoen gulden. De koper krijgt het volledige terrein van meer van 72.000 vierkante meter en alles wat daarop gebouw is. Dat meldt het Antilliaans Dagblad (AD).

Minister van Justitie Shalten Hato (MFK) heeft notariskantoor Simon & Steenbaar belast met de veiling. De koper mag eigen invulling geven aan het terrein, het hoeft dus niet opnieuw een bordeel te worden.

Hato heeft verklaard dat de regering er geen bezwaar tegen heeft als het gebouw weer wordt ingezet voor prostitutie, maar er moet dan wel rekening gehouden worden met een speciaal beleid. Zo moet er onder andere een speciale vergunning worden aangevraagd.

Het terrein heeft de grootte van tien voetbalvelden. Er staan dertig gebouwen met 156 hotelkamers en er zijn winkels, een gym en een restaurant. De verkoop zal 21 juni plaatsvinden in het Renaissance Curaçao Resort.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram