Door: NU.cw
9 mei 2022

Ruim negentig studenten waren afgelopen week aanwezig bij een informatiebijeenkomst van Virtual Youth Support. Zij organiseerde deze bijeenkomst voor studenten die naar Nederland gaan en hun ouders.

Virtual Youth Support is gevestigd in Nederland en Curaçao en geeft studenten op de BES- en CAS-eilanden hulp bij de voorbereiding op het studentenleven in Nederland. Veel studenten vertrekken deze zomer naar Nederland om te studeren. Virtual Youth Support begeleidt de studenten vanaf het moment dat ze vertrekken.

In totaal waren er 135 aanwezigen bij de ‘ban topa’. De studenten kregen onder andere informatie over de begeleiding en wat ze daarvan kunnen verwachten. Virtual Youth Support helpt ook bij de inschrijving, studiefinanciering, budgetteren, mindset en de aankomst in Nederland. Zo hopen ze de integratie naar Nederland makkelijker te maken.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram