Door: NU.cw
|
6 mei 2022

De Go Green Expo van Korpodeko is donderdag geopend in Sambil. Minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP) en minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK) waren aanwezig bij de feestelijke opening.

Het doel van de expositie is om bezoekers te laten zien dat groene stroom betaalbaar en toegankelijk is. Bezoekers kregen informatie over het opwekken van stroom en elektrische auto’s. Bij Dynaf konden mensen gratis hun ‘return on investment’ met zonnepanelen laten berekenen.

Korpodeko directeur Chesron Isidora sprak het publiek toe. Voor zowel Korpodeko als Go-Green partners Aqualectra en Bureau Telecommunicatie & Post (BT&P) is groene stroom een langdurige investering met economische voordelen. 

De expositie duurt tot en met zaterdag 7 mei en is gratis te bezoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram