Door: NU.cw
6 mei 2022

Frensel Josefina van de onderwijzersvakbond SITEK is de nieuwe voorzitter van de Centrale Commissie van Vakbonden (CCvV). Hij neemt het voorzitterschap over van Ronaldo Abrahams van de politiebond NAP.

De overdracht vond donderdag plaats tijdens de maandelijkse vergadering van de CCvV. Abrahams leidde vorig jaar het overlegplatform van de overheidsvakbonden ABVO, STrAF, NAPB, SAP en SITEK. Amado Vilchez van SAP was plaatsvervangend voorzitter.

Het voorzitterschap van de CCvV rouleert elk jaar onder de vijf vakbonden. Wim van Lamoen van de vakbond STrAF is de nieuwe plaatsvervangend voorzitter van de Centrale Commissie.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram