Door: NU.cw
5 mei 2022

De Green Recovery Space is vanochtend geopend bij Hofi Korsou in Fuik. Ministers Ruthmilda Larmonie-Cecilia (PNP) van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) en Sithree van Heydoorn (MFK) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) waren aanwezig bij de opening van de nieuwe herstelwerkplaats.

Projectleiders Zaira Barriento en Marijke van Putten vertelden op Dolfijn FM dat ervaringsdeskundigen, openheid en laagdrempelige zorg een groot verschil kunnen maken op Curaçao. Ook zanger Levi Silvanie en verschillende ervaringsdeskundigen waren aanwezig om te vertellen over hun ervaring met mentale problemen.

Vanaf nu zal de Green Recovery Place elke zaterdag openstaan voor iedereen die ergens over wil praten.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram