Door: NU.cw
5 mei 2022

Curaçao verwelkomde donderdagochtend een van de grootste cruiseschepen ter wereld. De Allure of the Seas, een cruiseschip van Royal Caribbean Cruise, voer voor het eerst de Curaçaose haven in. 

Het cruiseschip heeft op dit moment 4.500 passagiers aan boord, maar heeft eigenlijk ruimte voor 6.000 passagiers. Door het coronavirus vaart het schip nog niet op volledige capaciteit. Na de stop op Curaçao vaart het schip door naar Miami.  

Het cruiseschip is geïnspireerd door bepaalde steden en buurten. Passagiers kunnen bijvoorbeeld naar het ‘Central Park’ met 10.000 bomen en planten. Ook is er een zipline, een AquaTheatre en kan er geshopt worden bij de ‘Boardwalk’.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram