Door: NU.cw
4 mei 2022

De stichtingen Feed Friends Foundation (FFF) en Rescue Paws Curacao (RPC) organiseren in samenwerking met de Nederlandse dierenarts Piet Hellemans een sterilisatieproject voor honden. In totaal zullen er 400 honden gesteriliseerd of gecastreerd worden.

De sterilisatie-actie loopt van 15 tot en met 26 mei en vindt plaats op de praktijk van dierenarts Sjoerd de Groot aan de Alablancaweg. Het project is bedoeld om de overpopulatie aan honden op het eiland terug te dringen en ongewenste pups te voorkomen. 

De actie richt zich vooral op hondeneigenaren die het niet breed hebben en die graag hun hond willen laten helpen maar dit zelf niet kunnen betalen. Er zijn voor hondeneigenaren geen kosten verbonden zijn aan de sterilisatie. 

Een team van vier dierenartsen uit Nederland zal samen met dierenarts De Groot de klus gaan klaren. FFF en RPC nemen de organisatie er omheen op zich en helpen met het werven van vrijwilligers, het plannen van afspraken en de operationele ondersteuning op de sterilisatiedagen. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram