dinsdag 30 mei 2023 13:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 april 2022

Reizigers naar Suriname moeten ook na 1 mei nog in bezit zijn van een visum. De Surinaamse overheid heeft besloten dat de nieuwe regeling, waarin toeristen alleen nog maar een entry fee hoeven te betalen, wordt uitgesteld.

Volgens de overheid is het land nog niet klaar voor de nieuwe regeling. Het is nog niet bekend wanneer het land reizigers wel visumvrij kan ontvangen, dit zal binnenkort bekend gemaakt worden. Tot die tijd blijven alle huidige regelingen van kracht.

Reizigers uit meer dan twintig landen, waaronder Nederland en Curaçao, moeten op dit moment in het bezit zijn van een visum om Suriname binnen te komen. Om het toerisme in Suriname te stimuleren, werd onlangs besloten dat reizigers binnenkort in plaats van een visum, een ‘entree fee’ van honderd gulden moeten betalen.

De entree fee moet online betaald worden via VFS Global. Reizigers krijgen een betalingsbewijs via de mail die nodig is om Suriname binnen te komen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram