Door: NU.cw
28 april 2022

De minister van Justitie en Politie van Suriname Kenneth Amoksi wil graag een samenwerking met Curaçao op het gebied van justitie. Dat heeft Amoksi kenbaar gemaakt tijdens het werkbezoek van minister van Justitie Shalten Hato (MFK) aan Suriname.

De Surinaamse minister heeft aangegeven de banden tussen Curaçao en Suriname te willen versterken. Amoksi zou graag kennis en ervaringen van Curaçao ontvangen over de reorganisatieprocessen van het politiekorps. Daarnaast wil Suriname informatie delen over de scholing en reorganisatie van de gevangenis.

Hato en Amoksi hebben afspraken gemaakt om het contact met de leiding van het korps te onderhouden. Daarnaast hebben de ministers afgesproken om het contact tussen de veiligheidsdiensten te intensiveren.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram